Tolga

Tolga 

Werkvermogenspecialist 

Ik werk sinds februari 2021 bij Flexpedia als Werkvermogenspecialist. Naar aanleiding van een openstaande functie op een onlineplatform heb ik gesolliciteerd en ik werd dezelfde dag gebeld voor een kennismaking. Na de eerste kennismaking bij Flexpedia kon ik mij snel identificeren met de normen en waarden binnen de organisatie en bij in dienst treden kwam ik snel in mijn element. Ik ben bij Flexpedia begonnen om de uitdaging aan te gaan om te zorgen voor een zo laag mogelijk ziekteverzuim en onze werknemers zo lang mogelijk in te zetten.
 

Na een introductie van de organisatie en de verschillende branches waar wij in werken, ben ik snel zelfstandig aan de slag gegaan. Bij het oppakken van de eerste werkzaamheden kan je denken aan het aannemen en verwerken van ziekmeldingen. Hierdoor kreeg ik al snel een indruk van de werknemers die voor Flexpedia werken. Na loop van tijd krijg ik een bijpassende cursus om mijn kennis uit te breiden op gebied van Arbeidsrecht, ABU-NBBU-cao voor uitzendkrachtent, Arbeidsongeschiktheid en Sociale Zekerheid, Belastingen & Inlenersaansprakelijkheid.  

 

Mijn verantwoordelijkheden en taken zijn het o.a. activeren, motiveren en het stimuleren van werknemers voor, tijdens en na de Ziektewet en daarnaast het waarborgen van de wettelijke verplichtingen voor zowel werknemer als werkgever. Met het oogpunt op duurzame inzetbaarheid en preventie geef ik onze werknemers, inleners en klanten advies.  

 

En ik vind mijn werk leuk omdat ik mijn creativiteit en coachende rol goed in praktijk kan brengen. Dit geeft mij een hoop energie! Samen met de werknemer maak ik concrete plannen en streven we samen naar een duurzaam herstel.

 

Soms is het een goed idee om te doen wat je zelf verkondigt. Oftewel: practice what you preach😉

Webdesign & Onderhoud: WO Lease