Veere

Veere  

Customer Success Consultant

Ola! Mijn naam is Veere en sinds 2022 werk ik bij Flexpedia als Customer Success Consultant. Hiervoor werkte ik als contentmanager bij verschillende A-merken waar ik de creativiteit en vrijheid in mijn werkzaamheden af en toe miste. Niels de recruiter van Flexpedia stuurde een berichtje via LinkedIn waar ik op reageerde. En even later zat ik met hem aan de telefoon en kwam ik langs op kantoor. Hier beloofde ze mij dat ik die creativiteit en vrijheid wel zou krijgen die ik destijds miste. Toen ging het eigenlijk heel snel en binnen no time werkte ik bij Flexpedia.

 

Er was een duidelijk inwerktraject opgesteld met een juiste balans tussen theorie en praktijk. Want de hele uitzendwereld was voor mij nieuw. Werd de theorie iets te veel? Dan werd dit begrepen. Al vrij snel had ik een beetje door wat voor projecten er klaar stonden om opgepakt te worden en wist ik al snel mijn dagen in te vullen.

 

We zijn als Sales & Marketing team samen verantwoordelijk voor dat onze klanten de juiste kennis krijgen. Hier bedenken we dan samen de leukste marketing- en salescampagnes voor. Wat ik hier het leukst aan vind is dat ik door de bril van onze klanten probeer te kijken om op deze manier de juiste tone of voice en communicatiemiddelen te ontwikkelen. Zij blij wij blij. Daarnaast duik ik regelmatig ons marketing automation systeem in om onze leads te volgen en eventueel door te zetten naar onze Sales HR Consultant. Samengevat mijn baan als Customer Success Consultant bij Flexpedia is creatief, uitdagend, en mega leerzaam!

Webdesign & Onderhoud: WO Lease