Sales & Marketing

Kom werken bij Team Sales & Marketing

Ons Sales & Marketing team bestaat uit contentspecialisten, marketinggoeroes en accountmanagers die in teamverband nieuwe klanten onboarden en huidige klanten blij maken met onze flex oplossingen.

Check our vacancies below

Over Team Sales & Marketing

Sales & Marketing zien wij als één team. Wij geloven heilig in nauw samenwerken met als doel klanten blij maken. Dat betekent dat we onze krachten écht bundelen, om onze targets te behalen. Brainstormen over hoe we ons jaarlijkse relatiebeheerplan beter maken, gezamenlijk campagnes en budgetten verdelen, met elkaar trends en ontwikkelingen delen, wetgeving en lastige cao teksten herschrijven in jip-en-janneketaal, jaarlijks onze kostprijzen presenteren op onze website en nog veel meer.

 

Onze opstelling bestaat uit content marketeers en accountmanagers die fungeren als spitsen voor de goal. Met een teamlead die sturing geeft aan het team. Team Sales & Marketing is erg gefocust op het jaartarget. Deze is gebaseerd op het aantal gefactureerde uren. Wekelijks monitoren wij onze klanten en hoeveel ze bijdragen aan ons target. Hoe we ons jaartarget halen is door nieuwe kanten te onboarden en klanten helpen te groeien.

Veel van onze tijd besteden wij aan bestaande accounts servicen, daar ligt voornamelijk onze grootste groeikansen. Jaarlijks acquireren wij zo’n 20 tot 30 klanten, van groot tot klein. Onze strategie is het delen van kennis via verschillende kanalen. Zo brengt Flexpedia zich op een effectieve manier onder de aandacht van onze doelgroep.  Daarnaast werken we met slimme ‘marketing automation’, zodat onze acccount managers uitsluitend sales qualified leads benaderen.

Veere  

Customer Success Consultant

Hola! Mijn naam is Veere en sinds 2022 werk ik bij Flexpedia als Customer Success Consultant. Hiervoor werkte ik als contentmanager bij verschillende A-merken waar ik de creativiteit en vrijheid in mijn werkzaamheden af en toe miste. Niels, de voormalig recruiter van Flexpedia, stuurde een berichtje via LinkedIn waar ik op reageerde. Even later zat ik met hem aan de telefoon en kwam ik langs op kantoor. Hier beloofde Flexpedia mij dat ik de creativiteit en vrijheid wél zou krijgen, die ik destijds miste. Toen ging het eigenlijk heel snel en binnen no time werkte ik bij Flexpedia.

 

Er was een duidelijk inwerktraject opgesteld met een juiste balans tussen theorie en praktijk. Want de hele uitzendwereld was voor mij nieuw. Werd de theorie iets te veel? Dan werd dit begrepen. Al vrij snel had ik een beetje door wat voor projecten er klaar stonden om opgepakt te worden en wist ik al snel mijn dagen in te vullen.

Aldert

Sr. Marketeer – HR Consultant MKB

Hey hallo. Ik ben Aldert. Ik werk sinds 2018 bij Flexpedia. Ik ben veel bezig met het maken van content om onze kennisbank op de site actueel te houden. Verder bedenken we als team marketing- en salescampagnes en monitor ik de resultaten. Uiteraard houd ik ook ons marketingbudget in de gaten 😊

 

Wat ik ook erg tof vind is om ons marketing automation systeem nog beter te laten functioneren. Dit is een continu proces. Kortom: werken bij Team Sales & Marketing vind ik erg tof omdat ik hierin mijn creativiteit en commercieel gevoel goed kan combineren. Ik vind het ook leuk om als HR Consultant MKB ondernemers te helpen met personeelsvraagstukken. Ik heb hiervoor verschillende arbeidsrechtcursussen mogen doen op kosten van de zaak. Maar wat ik vooral tof vind is dat ik deel uit mag maken van een superleuk team enthousiaste mensen.

Alle Flexpedia Sales & Marketing Heroes

Arne
Commercieel Manager
Aldert
Marketing Specialist/ HR Consultant MKB
Veere
Marketing Specialist
Mike
Account Manager Binnendienst
Bob
Account Manager Buitendienst

Join Team Sales & Marketing

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht