Verzuim en Casemanagement

Kom werken bij Team Verzuim

Werken op de afdeling verzuim bij Flexpedia is afwisselend en uitdagend. Bij verzuim denk je vaak meteen aan zieke medewerkers, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Coaching, casemanagement, re-integratie, salarisadministratie, arbeidsrecht en natuurlijk veel plezier en uitdaging.

Check our vacancies below

Over Team Verzuim & Casemanagement

Werken op de afdeling verzuim bij Flexpedia is afwisselend en uitdagend. Bij verzuim denk je vaak meteen aan zieke medewerkers, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Coaching, casemanagement, re-integratie, salarisadministratie, cao- en arbeidsrecht. Zo dien je te weten wat er in de desbetreffende cao’s staat inzake verzuim en dien je natuurlijk alle relevante wetgeving zoals onder andere de Wet Verbetering Portwachter te kennen.

 

Je bent vaak in overleg met opdrachtgevers en medewerkers. Een dynamische afdeling dus. We werken hard maar er is altijd ruimte voor fun en lol.

Een belangrijke taak van ons team is zieke medewerkers correct te begeleiden naar herstel. Maar elke ‘case’ van verzuim is weer anders. Dat maakt het uitdagend. Daarnaast werken we veel met arbeidsmigranten die vaak onvoldoende op de hoogte zijn van hun rechten en plichten om mee te werken aan herstel. Ook dát maakt ons werk uitdagend maar soms ook lastig. En vergeet niet de rol van de inlener. Zij dragen zorg voor een veilige werkomgeving. Preventie is dan ook erg belangrijk. Het informeren van inleners en medewerkers is dan ook een regelmatig terugkerende bezigheid van ons team.

Newen

Casemanager Verzuim

Als Casemanager Verzuim bij Flexpedia ben ik toegewijd aan het welzijn van de medewerker. Mijn dag begint met het in kaart brengen van de situatie van elke medewerker die zich ziek meldt. Ik ben empathisch en proactief, en ik werk nauw samen met zowel de werknemer als de werkgever om een passende plan op te stellen voor re-integratie. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de medewerkers zich gesteund voelen tijdens hun herstelproces en om tegelijkertijd het belang van het bedrijf te behartigen. Ik geloof sterk in open communicatie en transparantie, ik ben altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Flexpedia is meer dan een werkplek voor mij, het is een gemeenschap waarin ik de kans krijg om anderen te helpen.
Bij Flexpedia krijg je als werknemer een overvloed aan kansen en doorgroeimogelijkheden. Onze cultuur is een van continue ontwikkeling waarbij we geloven in persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen. Of je nu net begint of al een professional bent, er is altijd ruimte om te leren en je vaardigheden te verbeteren. We omarmen een open cultuur waarin we de handen uit de mouwen steken en samenwerken om onze doelen te bereiken. Bij Flexpedia krijg je niet alleen een baan, maar ook een omgeving waarin je kunt gedijen en jezelf kunt ontplooien.

Erica   

Verzuim coördinator 

Sinds 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij Flexpedia als verzuim coördinator.  En ik heb het ontzettend naar mijn zin. Als verzuim coördinator ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van de verzuimadministratie. Dat is onder andere het aannemen van de verzuim- en/of herstelmeldingen, de bijbehorende administratie en alles wat verder nodig is om de begeleiding van de verzuimende medewerker op rolletjes te laten verlopen.   

Alle Flexpedia Team Verzuim en Case Management Heroes

Mischa
Verzuim Manager
Erica
Verzuimcoördinator
Gysèle
Financieel Administratief Coördinator Verzuim
Newen
Casemanager Verzuim
Maartje
Casemanager Verzuim
Kelsey
Casemanager Verzuim
Alix
Verzuimcoördinator
Steve
Verzuimcoördinator

Join Team Verzuim en Casemanagement

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht