Compliance

Kom werken bij Compliance

Team Compliance zijn de bewakers van integriteit en regelnaleving, zowel intern als extern, die ervoor zorgen dat wij opereren binnen de grenzen van de wet en ethische normen.

 

Check our vacancies below

Over Team Compliance

De afdeling Compliance speelt een cruciale rol binnen Flexpedia. Compliance is er namelijk verantwoordelijk voor dat Flexpedia voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, normen en ethische richtlijnen.  

 

De werkzaamheden van de compliance-afdeling zijn onder andere het ontwikkelen, implementeren en handhaven van beleid en procedures die in lijn zijn met de geldende regelgeving. Ze volgen nauwlettend veranderingen in wetgeving en zorgen ervoor dat Flexpedia up-to-date blijft en tijdig aanpassingen doorvoert om compliant te blijven. 

 

Daarnaast speelt de compliance-afdeling een adviserende rol binnen Flexpedia. Ze verstrekken informatie en begeleiding aan andere afdelingen en medewerkers om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van en handelen in overeenstemming met de geldende regelgeving.

 

Kortom, de werkzaamheden van de compliance-afdeling zijn gericht op het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving, het identificeren en beheersen van nalevingsrisico’s, het verstrekken van advies en begeleiding aan de organisatie, en het bevorderen van een cultuur van ethisch gedrag.

Lisa

Hoi hoi!  

Mijn naam is Lisa en in februari 2023 gestart bij Flexpedia als de eerste juridisch medewerker van Flexpedia. Voor ik bij Flexpedia begon heb ik gewerkt voor een incassobureau en ging hiervoor regelmatig naar de rechtbank om onze cliënten bij te staan. Ik miste echter dynamiek en merkte dat mijn werk in grote lijnen eentonig werd. Een werkplek waar uiteenlopende projecten zijn, dynamische maar vriendelijke sfeer hangt en waar altijd eerst gekeken wordt naar een oplossing, is wat ik zocht. Tijdens mijn gesprek kwam al snel naar voren dat Flexpedia mij dit kon bieden en ben ik twee weken later begonnen. 

Alle Flexpedia Compliance Super Heroes

Sanne
Stagiaire Compliance

Join Team Compliance

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht