Office & Facility

Kom werken bij Team Office & Facility

We zijn de duizendpoten in de organisatie. We leggen de rode loper uit voor zowel onze collega`s als onze klanten die een afspraak bij ons op kantoor hebben. We werken met elkaar aan een fijne en gezellige werkomgeving.

Check our vacancies below

Over Team Office & Facility

Het team bestaat uit de Facilitair & Office manager, Office Assistent en Receptioniste. Samen met elkaar zorgen wij dat alles soepel verloopt op het kantoor. Geen dag is hetzelfde. Wij als Office Team krijgen energie als onze collega`s tevreden zijn en elke dag blij naar kantoor toe komen.

 

Iedereen heeft zijn eigen taken, hierdoor kunnen we goed met elkaar samen werken om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. De receptioniste is verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer, het beantwoorden van vragen of doorverbinden naar de juiste personen. Ook het ontvangen van gasten en het verrichten van administratieve werkzaamheden behoren tot haar taken.

 

De Office Assistent zorgt ervoor dat het kantoor netjes en geordend blijft, de bestellingen gedaan worden en kleine storingen worden verholpen. Ook het afsluiten van het kantoor en het helpen bij het organiseren van verjaardagen/ feestjes/ borrels behoren tot zijn taken. Daarnaast is de Office Assistent ook een ondersteunende factor voor zowel de receptioniste als de Facilitair & Office Manager.

De Facilitair & Office Manager is de eindverantwoordelijke voor alles wat er in en rondom het kantoor gebeurd. Dit zijn o.a. werkzaamheden als budgetbeheer, wagenpark en het bijstaan van de andere collega’s in het team. Daarnaast is de Facilitair & Office Manager de contactpersoon voor externe leveranciers.

 

Zo hebben we allemaal onze eigen eindtaken om de Office afdeling binnen Flexpedia goed te laten verlopen. We hebben als team hierin ook elkaar nodig. Zonder elkaar kunnen wij de werkzaamheden niet goed uit oefenen.

Bryan

Office Assistent

Ik ben Bryan en werk sinds september 2021 als Assistent Officemanager bij Flexpedia. Ik doe momenteel een opleiding HBO Associate Degree Officemanagement via Schoevers en daarbij zocht ik een baan die aansluit bij mijn opleiding. Flexpedia had die baan en dat paste dus perfect in mijn straatje. Via Indeed zag ik de vacature staan en heb toen gesolliciteerd. Stéphanie heeft mij vervolgens goed ingewerkt en staat altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt.

 

Ik zorg ervoor dat problemen op kantoor worden opgelost, help mee evenementen en projecten te organiseren en doe administratieve taken. Ik vind het erg leuk omdat ik onderdeel mag zijn van een supertof team. De werkzaamheden zijn altijd anders. Er zit dus genoeg variatie in wat de functie leuk maakt. Verder krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen Flexpedia. Dit geeft je veel motivatie om elke dag weer te knallen.

Cindy

Receptioniste

Hi! Ik ben Cindy en werk sinds februari 2022 bij Flexpedia als receptioniste. Ik ben bij Flexpedia begonnen als receptioniste omdat ik opzoek was naar een functie waarbij ik veel contact zou hebben met mensen. Dat is namelijk iets waar ik energie van krijg en ik vind het leuk om mensen te helpen. Toen ik werd aangenomen startte het inwerktraject. Dat inwerktraject heb ik ervaren als heel fijn. Het is een leuk, jong en hardwerkend team. Je kunt alles aan iedereen vragen.

 

Naast mijn rol als receptioniste doe ik nu ook administratieve taken. Dat was nieuw voor mij. Maar wel heel leuk! Nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen. Kortom: werken bij Team Office & Facility is ontzettend leuk. Ik ben veel in contact met mensen en geen dag is hetzelfde. Én omdat ik de leukste collega’s heb!

Alle Office & Facility Super Heroes

Stéphanie
Facilitair & Office Manager
Cindy
Receptioniste
Tessa
Assistent Office Manager
Rianne
Office Assistent

Join Team Office & Facility

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht