Onze cultuur

Wij vinden de cultuur in onze organisatie onwijs belangrijk. We besteden veel tijd en energie aan het behouden van deze cultuur. We verzorgen daarom toffe activiteiten waardoor Flexpedianen meer met elkaar verbonden zijn. We doen ook veel aan trainingen en meetings met als doel afdelingen als team te versterken. Onze cultuur vinden we dus erg belangrijk. Daarom nemen wij niet blind nieuwe Flexpedianen aan op hun CV, kennis of ervaring. We kijken vooral naar hun persoonlijkheid en of die matcht met onze cultuur en kernwaarden.

De Flexpediaanse cultuur

De cultuur van Flexpedia is niet alleen klanten blij maken maar ook een stapje extra zetten voor je collega’s. In teamverband deadlines halen. Koppen bij elkaar steken om nieuwe uitdagingen op te lossen. Allemaal om de organisatie verder te professionaliseren, om van elkaar te leren en de organisatie te laten groeien.   

Flexpedia komt uit een tijd met 8 verkopers. Koude acquisitie. Verkopers die in telefoon klommen om te scoren. Met harde targets. Die salesclub zijn we gelukkig al lang niet meer. Die groeicijfers van 40%, 50% per jaar is niet meer waar we naar streven. We streven nu naar een gezonde groei van ca. 15% waarbij vooral focussen op stabiliteit, fijne collega’s en fijne klanten waarmee we samen de wereld van flex veranderen.

 

Eerlijk en transparant zijn naar je collega’s en klanten. Dat vinden we belangrijk. Op een leuke en persoonlijke manier. En steeds slimmer. Met meer kennis en ervaring om jouw collega’s en klanten verder te helpen. Ons speerpunt is onze software waarin we veel investeren. In eigen huis ontwikkelde software als groeibriljant van Flexpedia. Slimme software dus met efficiënte koppelingen naar andere softwarepakketten om zo nog efficiënter te werken.

 

Bij Flexpedia waarderen we inzet en eerlijkheid. Maar ook een stukje lef en durf. Neem in projecten of uitdagingen het voortouw. Laat zien wat je in je mars hebt. Maak je een foutje? Geen probleem. Ga evalueren en bedenk de oplossing. Durf feedback te geven. En sta open voor feedback van anderen.

 

Cultuurversterking is voor ons belangrijk. Denk aan werken met Insights profielen. Het geven van trainingen en coachings-sessies om teams beter met elkaar te verbinden. Uitjes organiseren naar het buitenland om onze waardering te uiten. Investeren in een inhouse gym met persoonlijke begeleiding. Interne en extern opleidingen en trainingen faciliteren om Flexpedianen een boost in hun kennis en expertise te geven.

Onze kernwaarden

De kernwaarden waar wij iedere dag retegoed ons best voor doen.

Wees jezelf en eerlijk tegen je collega’s. Sta open voor feedback maar durf ook eerlijk je mening te geven. Maak jij of je collega een foutje? Geen vingers wijzen maar bedenk samen een oplossing.

Verbind met je collega’s. Niet alleen uit je team maar ook met andere Flexpedianen. Ga samen lunchen, wandelen of plan activiteiten na werk. Soms moet er hard gewerkt worden maar altijd is er tijd voor lol en plezier.

Help je collega of klant zoals jezelf ook geholpen wilt worden. Denk mee en adviseer hoe ze verder kunnen. Motiveer iemand om out of the box te denken. Beter iets slim oplossen voor de lange termijn dan iets snel fixen voor korte duur. 

Wat wij je beloven

Flexpedia biedt jou een toffe werkplek, fijne collega’s, mooie doorgroeimogelijkheden en de Flexpedia bedrijfscultuur;  eerlijk en transparant waarbij we altijd dat extra stapje zetten voor onze klanten maar óók voor onze collega’s.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

Bakkie koffie doen of even bellen?

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.