HR

Kom werken bij Team HR

De HR-afdeling is een kleine afdeling midden in de organisatie. De afdeling bestaat uit een HR-manager, HR- Medewerker en Recruiter. Bij Flexpedia staat de gezondheid en werkgeluk bovenaan. We zijn een open en transparante organisatie. Informeel en laagdrempelig weten wij elkaar te vinden en dat is precies hoe onze afdeling zich uitstraalt.

 

Check our vacancies below

Over Team HR

De afdeling draagt zorg voor de hele levenscyclus van een Flexpediaan.
Dat betekent dat wij onder andere bezig zijn met het vinden van de juiste Flexpedianen. In het gehele werving- en selectieproces vinden we het belangrijk dat het persoonlijk klikt. Tuurlijk is je kennis en kunde belangrijk maar wij geloven dat je een hoop kan leren zolang je maar wilt.

 

Als je bij ons op sollicitatiegesprek bent zal je voelen hoe wij als organisatie zijn. Je krijgt een rondleiding en ontmoet onze Flexpedianen. Het tweede gesprek is altijd met één van de eigenaren. Krijg je een aanbieding? Dan onderteken je jouw contract vaak onder genot van onze vrijdaglunch/snack.

 

Om zo goed mogelijk te kunnen groeien start je als nieuw Flexpedia lid met een inwerktraject. Hierin zitten verschillende elementen. Bakjes koffie met andere Flexpedianen, sessies, workshops of cursussen.

Samen met de desbetreffende leidinggevende organiseren wij dit en plannen wij afspraken in. Al snel wordt dit vervolgd met een Insights sessie. Tijdens deze sessie leer jij jezelf beter kennen. Aan de hand hiervan ga je een G-wave traject in. G-wave staat in teken van jouw persoonlijke behoefte in ontwikkeling en doelen die je wilt behalen. Wij kijken dan samen naar eventuele coaching en begeleiding die jou kunnen ondersteunen.

 

Onze taak is de Flexpedianen hierin begeleiden. Elke Flexpediaan is anders en dat betekent veel maatwerk maar dat maakt ons helemaal niet uit. Dat is juist het leukste om te doen! Daarnaast hebben we verschillende projecten die er allemaal voor zorgen dat je het werken bij Flexpedia leuk vindt!

Linde 

Recruiter

Graag wil ik me aan jullie voorstellen als de recruiter bij Flexpedia! Sinds mei 2023 ben ik met veel plezier gestart in deze functie. Ik wil mijn rol als recruiter gebruiken om nieuw talent van buitenaf aan te trekken en ons team te versterken.

 

Voordat ik bij Flexpedia begon, heb ik een aantal jaar gewerkt als horeca bedrijfsleider. Hoewel ik genoten heb van die ervaring, heb ik ontdekt dat mijn passie echt ligt in het werven en aannemen van nieuwe collega’s. Het geeft me een geweldig gevoel om te zien hoe talentvolle en gezellige mensen zich ontwikkelen en bijdragen aan onze club. 😉

 

Naast mijn belangrijkste taak als Recruiter houd ik mij ook graag bezig en ontwikkel ik mij in de taken van de HR- administratie.

Lotte

HR manager

Hi! Ik ben Lotte en werk sinds januari 2022 bij Flexpedia als HR manager. Ik heb altijd in de Flex branche gewerkt! Via Bart, één van de oprichters van Flexpedia, kwam ik bij Flexpedia terecht. Toen ik hier op kantoor kwam voor het sollicitatiegesprek hing er een leuke sfeer. Iedereen was druk aan het werk maar er was toch ruimte om met mij een gesprek aan te gaan.

 

Toen ik bij Flexpedia startte voelde ik meteen dat er ruimte was voor eigen projecten. Niet alleen maar standaard vaste taken maar juist veel diversiteit in mijn werkzaamheden. Mijn verantwoordelijkheden en taken bestaan uit: werving en rekrutering, personeelsadministratie, interne communicatie, begeleiding bij sociale inspectie, maar ook exitgesprekken en outplacement. En nog veel meer!

Alle Flexpedia HR Super Heroes

Lotte
HR-Manager
Ashley
HR-medewerker
Linde
Recruiter

Join Team HR

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht