Finance & Control

Kom werken bij Team Finance

Ons team van financial professionals bestaat uit Financial Controlers, Finance & Administration superheroes en Credit & Debt Consultants. Een dynamisch team van financiële toppers. De tofste finance afdeling van Nederland. Join de Flexpedia Finance Super Heroes!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Check our vacancies below

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Controller

Junior Controller

Over Team Finance

Wij werken in kleine sub-teams die hun eigen verantwoordelijkheden dragen. Zo bestaat Finance uit een debiteurenteam, een financieel administratief (FAM) team en een control-team. Voor Team Finance geldt dat er niet één persoon eindverantwoordelijk is. De verantwoordelijkheid draagt het hele team samen.

 

We zijn verantwoordelijk voor alle financiële transacties binnen de gehele groep. Dat betekent dat FAM zich bezighoudt met het reconciliëren van grootboeken, het klaarzetten van betalingen maar ook het inboeken van facturen en banken. Control controleert deze boekingen tijdens de 4-wekelijkse afsluiting en zij zorgen ook voor de meer complexe boekingen. Debiteuren is verantwoordelijk voor alle inkomende boekingen. Dat betekent dat zij zorgdragen dat facturen op tijd betaald worden en dat de banken, geboekt door FAM, ook juist geboekt zijn. Ze beantwoorden daarnaast vragen van klanten en recruiters en hebben veel contact met de binnendienst betreffende fouten op facturen die gecorrigeerd moeten worden.

Als je op de finance afdeling werkt kom je niet onder structuur uit. De meesten van ons houden ook van structuur en kunnen niet zonder. Van het Team Control wordt verwacht dat zij iedere 4 weken een correcte managementrapportage opleveren. Dat de boekhouding voldoet aan alle wettelijke vereisten maar ook dat zij ervoor zorgen dat controles door de accountant of een andere instanties soepel verlopen.

 

Alles wat Team Control aanlevert, wordt voorbereid door FAM. Zij hebben een hele nauwe samenwerking en dienen ook iedere 4 weken hun stukken op orde te hebben. Als FAM haar deadline niet haalt, kan het zo maar zijn dat Control te laat is in het aanleveren. Voor debiteuren zijn er minder periodieke targets. Zij hebben als doel om het percentage vervallen posten zo laag mogelijk te houden. Dit percentage is gebaseerd op het aantal vervallen posten in verhouding tot het totale saldo. Dit is een wekelijks target.

Clint

Lead Debiteurenbeheer

Hi Ik ben Clint en ik werk sinds oktober 2020 bij Flexpedia.

Het begon allemaal met een sprong in het diepe toen ik, voorheen werkzaam als accountmanager bij een reisorganisatie, op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam Flexpedia op mijn pad, een werkgever die niet alleen ambitie uitstraalt, maar ook de perfecte omgeving biedt om zowel persoonlijk als zakelijk, jezelf te ontwikkelen.

Tijn

Controller 

Hi Hallo, mijn naam is Tijn en ik ben werkzaam als Controller bij Flexpedia. Mijn reis bij dit geweldige bedrijf begon in februari 2022, toen ik als Finance stagiair aan boord kwam. Tijdens mijn stageperiode schreef ik mijn afstudeerscriptie voor Flexpedia, en in augustus van datzelfde jaar behaalde ik mijn diploma in Finance & Control (Bedrijfseconomie) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Meteen daarna ben ik gestart als Junior Controller bij Flexpedia. En vanaf november 2023 kan ik met trots zeggen dat ik de ‘Junior’ mag weglaten en verderga als volwaardige Controller.

Alle Flexpedia Finance Super Heroes

Patrick
Finance Manager
Alondra
Finance & Administration
Saskia
Credit & Debt Consultant
Clint
Lead Credit & Debt
Sem
Credit & Debt Consultant
Sharon
Credit & Debt Consultant
Daniela
Finance & Administration
Tijn
Controller
Laura
Stagiaire Finance & Control
Maxime
Credit & Debt Consultant
Jasper
Finance & Administration
Lotte
Finance & Administration

Join Team Finance & Control

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht