Finance & Control

Kom werken bij Team Finance

Ons team van financial professionals bestaat uit Financial Controlers, Finance & Administration superheroes en Credit & Debt Consultants. Een dynamisch team van financiële toppers. De tofste finance afdeling van Nederland. Join de Flexpedia Finance Super Heroes!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Check our vacancies below

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Controller

Junior Controller

Stagiair

Over Team Finance

Wij werken in kleine sub-teams die hun eigen verantwoordelijkheden dragen. Zo bestaat Finance uit een debiteurenteam, een financieel administratief (FAM) team en een control-team. Voor Team Finance geldt dat er niet één persoon eindverantwoordelijk is. De verantwoordelijkheid draagt het hele team samen.

 

We zijn verantwoordelijk voor alle financiële transacties binnen de gehele groep. Dat betekent dat FAM zich bezighoudt met het reconciliëren van grootboeken, het klaarzetten van betalingen maar ook het inboeken van facturen en banken. Control controleert deze boekingen tijdens de 4-wekelijkse afsluiting en zij zorgen ook voor de meer complexe boekingen. Debiteuren is verantwoordelijk voor alle inkomende boekingen. Dat betekent dat zij zorgdragen dat facturen op tijd betaald worden en dat de banken, geboekt door FAM, ook juist geboekt zijn. Ze beantwoorden daarnaast vragen van klanten en recruiters en hebben veel contact met de binnendienst betreffende fouten op facturen die gecorrigeerd moeten worden.

Als je op de finance afdeling werkt kom je niet onder structuur uit. De meesten van ons houden ook van structuur en kunnen niet zonder. Van het Team Control wordt verwacht dat zij iedere 4 weken een correcte managementrapportage opleveren. Dat de boekhouding voldoet aan alle wettelijke vereisten maar ook dat zij ervoor zorgen dat controles door de accountant of een andere instanties soepel verlopen.

 

Alles wat Team Control aanlevert, wordt voorbereid door FAM. Zij hebben een hele nauwe samenwerking en dienen ook iedere 4 weken hun stukken op orde te hebben. Als FAM haar deadline niet haalt, kan het zo maar zijn dat Control te laat is in het aanleveren. Voor debiteuren zijn er minder periodieke targets. Zij hebben als doel om het percentage vervallen posten zo laag mogelijk te houden. Dit percentage is gebaseerd op het aantal vervallen posten in verhouding tot het totale saldo. Dit is een wekelijks target.

Clint

Debiteurenbeheerder

Hi! Ik ben Clint en werk sinds oktober 2020 bij Flexpedia als Debiteurenbeheerder. Ik was eerst accountmanager bij een reisorganisatie maar was opzoek naar totaal iets anders. Ik wilde een werkgever in een dynamisch werkveld, een werkgever die ambitie uitstraalt en mij uitdaagt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En dat is Flexpedia voor mij! Op papier waren Flexpedia en ik een match en in het echt zijn wij een perfecte match. Ik ben in contact gekomen met Flexpedia naar aanleiding van de vacature Junior Debiteurenbeheer op Indeed. Na mail contact en telefonisch contact werd ik uitgenodigd voor een gesprek en werd ik aangenomen.

 

Het inwerktraject kan ik omschrijven met 3 woorden; duidelijk, leuk en uitdagend. Je leert het bedrijf, collega’s en uiteraard je eigen werkzaamheden kennen tijdens het inwerktraject. Iedereen laat je welkom voelen en is oprecht geïnteresseerd in je. Waardoor ik mij direct thuis en geaccepteerd voelde bij Flexpedia……..

Maikel 

Controller 

Hallo, mijn naam is Maikel, controller bij Flexpedia sinds 2019. Ik ben bij Flexpedia gaan werken omdat ik op zoek was naar een bedrijf met een grote betrokkenheid waarbij je een gezamenlijk doel voor ogen hebt. En ondanks dat mijn reistijd naar Haarlem iets langer is dan bij mijn vorige werkgever, heb ik geen moment spijt. Ik werd benaderd door de recruiter om met Flexpedia te praten. Vervolgens is het snel gegaan. Ik had het geluk dat tijdens mijn inwerktraject het bedrijfsuitje naar Ibiza gepland stond. Zo leerde ik snel mijn collega’s op een andere manier kennen 😊. Momenteel draag ik samen met mijn collega’s zorg voor de administratie, het opleveren van cijfers en het verbeteren van rapportages en processen…..

Alle Flexpedia Finance Super Heroes

Maikel
Controller
Patrick
Controller
Alondra
Finance & Administration
Saskia
Credit & Debt Consultant
Clint
Credit & Debt Consultant
Sem
Credit & Debt Consultant
Daniela
Finance & Administration
Tijn
Controller
Maxime
Credit & Debt Consultant
Jasper
Finance & Administration
Sadhana
Controller

Join Team Finance & Control

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht