Tijn

Hi Hallo, mijn naam is Tijn en ik ben werkzaam als Controller bij Flexpedia. Mijn reis bij dit geweldige bedrijf begon in februari 2022, toen ik als Finance stagiair aan boord kwam. Tijdens mijn stageperiode schreef ik mijn afstudeerscriptie voor Flexpedia, en in augustus van datzelfde jaar behaalde ik mijn diploma in Finance & Control (Bedrijfseconomie) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Meteen daarna ben ik gestart als Junior Controller bij Flexpedia. En vanaf november 2023 kan ik met trots zeggen dat ik de ‘Junior’ mag weglaten en verderga als volwaardige Controller.

 

Vóór mijn tijd bij Flexpedia bracht ik dus mijn dagen door aan de HvA, waar ik studeerde. Maar dat was niet alles! Ik heb daarnaast gedurende 3 jaar parttime gewerkt bij het Amsterdam UMC in de patiëntenadministratie.

Als Controller bij Flexpedia richt ik me voornamelijk op de juistheid van de financiële administratie. Samen met het hele Finance team voeren we verschillende controles uit om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Een van mijn verantwoordelijkheden is het opstellen van deze controles. Daarnaast werk ik samen met mijn collega-controllers aan het opstellen van 4-wekelijkse rapportages voor het managementteam. Ook fungeer ik als een van de eerste aanspreekpunten voor de accountants.

 

Maar dat is nog niet alles! Ik ben ook altijd bezig met het optimaliseren van processen binnen Flexpedia. Een van mijn passies is automatisering, en ik streef ernaar om onze processen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor iedereen. Het geeft me een kick om te zien hoe technologie ons kan helpen om slimmer te werken en meer tijd vrij te maken voor waar het echt om draait.