Binnendienst

Kom werken bij Team Binnendienst

Team Binnendienst bestaat uit payroll-, HR- salaris- en personeels-administratiespecialisten. We werken hard en secuur maar hebben ook veel lol met op de achtergrond altijd een lekker muziekje. En niet te vergeten een supermooie werkplek in de nok van de oude hijskranenfabriek Figee, met een tof uitzicht over de stad Haarlem.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Check our vacancies below

Bekijk hieronder de openstaande vacatures

Administratief medewerker Binnendienst

Payroll Specialist

Backoffice medewerker

Payroll medewerker

Over Team Binnendienst

Het hart van Flexpedia. Zo kan je Team Binnendienst wel noemen. Hier komt alles samen. Een team dat zorgdraagt voor de verloning van ca. 2500 mensen. Werken bij Team binnendienst betekent; de mouwen opstropen en klanten en medewerkers servicen. Ook als het soms druk is.

 

We werken in compacte teams. Zo kunnen we elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Want het salaris van alle medewerkers moet en zal betaald worden. Je bent dus veel bezig met administratieve handelingen maar je hebt ook veel telefonisch en e-mail contact met klanten en medewerkers.

Je volgt de wetgeving en cao wijzigingen op de voet om goed jouw werk te kunnen doen. Uiteraard doen we dat ook via kennis-sessies, SEU examens, etc. Zo garanderen we onze topservice.

 

Kortom: werken bij Team Binnendienst is dynamisch, veel contact met klanten en secuur werken. Maar ook veel lol en fun met op de achtergrond altijd een lekker muziekje. En niet te vergeten een supermooie werkplek in de nok van de oude hijskranenfabriek Figee, met een tof uitzicht over de stad Haarlem. 

Claire  

Senior HR Consultant 

Hi! Mijn naam is Claire. Ik werk sinds februari 2018 bij Flexpedia als HR Consultant. Waarom ik ben begonnen bij Flexpedia? Ik wilde weg uit de Horeca en stuitte via Indeed op deze functie. Ik had eigenlijk geen idee wat het inhield, maar had een goede klik bij het sollicitatiegesprek en ik ben ervoor gegaan!

 

Hoe het inwerktraject ging? Laten we maar zeggen dat ik mezelf goed heb ingewerkt en door zelf na te denken en veel vragen te stellen kom je heel ver. Maar gelukkig hebben we het inwerktraject nu veel beter geregeld. Het is één van mijn verantwoordelijkheden naast mijn andere taken zoals het contact met de klanten, verloningen draaien, naar oplossingen zoeken bij problemen, etc.

 

Werken op Team Binnendienst vind ik erg leuk omdat er elke dag wel iets gebeurt waar je op in moet spelen zowel op HR en arbeidsrechtgebied als op het gebied van de medewerkersvragen. 

Elisa

Senior HR & Quality Consultant 

Hi, ik ben Elisa en werk sinds juni 2016 bij Flexpedia. Waarom begonnen bij Flexpedia? Ik kwam bij een groot uitzendbureau vandaan en het gevoel wat ik kreeg bij het sollicitatiegesprek was zo goed dat ik hier heel graag wilde werken. De informele sfeer en de open communicatie was wat mij erg aansprak en nog steeds wat mijn werk erg leuk maakt.

 

Mijn verantwoordelijkheden en taken zijn het verwerken van de salarisadministratie van onze klanten met alles wat daarbij komt kijken. Het servicen van onze klanten en hen helpen en adviseren in de wereld van flex. Naast de verantwoordelijkheid voor mijn eigen klantenbestand ben ik verantwoordelijk voor alle externe controles en voer ik interne controles uit op naleving cao en loonstroken.

 

Mijn werk is leuk omdat geen dag hetzelfde is. Veel afwisseling, leuke klanten en leuke collega’s. Constant veranderende wet- en regelgeving en een jong bedrijf dat veranderingen doormaakt wat het werk uitdagend houdt. Dit houd je scherp en zorgt voor mogelijkheden.

Alle Flexpedia Binnendienst Super Heroes

Elisa
HR Consultant
Claire
HR Consultant
Demi
HR Consultant
Mitchel
HR Consultant
Rojan
Backoffice Medewerker
Robine
HR Consultant
Robin
HR Consultant
Maaike
HR Consultant
Renée
Backoffice Medewerker
Monica
Backoffice Medewerker
Julie
Backoffice Medewerker
Lisa
Backoffice Medewerker
Shannon
Backoffice Medewerker

Join Team Binnendienst

Hoi, ik ben Linde en werk als recruiter bij Flexpedia. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Wil je eens vrijblijvend praten over jouw jobkansen bij Flexpedia? Ik vertel je wat er allemaal mogelijk is en hoe tof het is om te werken bij Flexpedia.

Wat maakt onze
Flexpedianen
zo uniek?

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden:

  • We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
  • We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
  • We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt zich wel’
  • Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht