Over ons

Ons verhaal

Het anders willen doen dan de gevestigde orde; transparanter, slimmer, vriendelijker met volledige focus op het servicen van klanten én persoonlijke aandacht. Daar begint het verhaal van Flexpedia. Een club, opgericht in 2012, die geeft om zijn klanten en medewerkers. Die er ook is in barre tijden. En waar je van op aan kunt.

Onze visie

Wij willen aan ondernemers laten weten dat flex oplossingen eerlijk kunnen zijn. Vriendelijk en transparant en dat er wel degelijk een menselijk aspect is. Wij maken mensen blij met flex oplossingen.

Onze missie

In onze missie is niets veranderd. Om de klant blij te maken zorgen we dat we altijd bereikbaar zijn. We praten met de klant van mens tot mens. We bieden hem of haar alle tools om in control te zijn én te blijven. Dit alles doen we tegen een transparant tarief. Zodat je als klant precies weet waar je voor betaalt. En dit vinden wij heel normaal, maar blijkbaar is dit speciaal.


Wij zijn gewoon mensen die houden van flex oplossingen en van klanten servicen. We zijn uit het juiste hout gesneden, hebben de juiste normen en waarden en combineren een mooi hart met de juiste expertise. En dat zorgt ervoor dat we onze missie dagelijks goed kunnen uitvoeren.

Kies jouw expertise

Ontdek waar jij het verschil in kunt maken!

Staat jouw vakgebied of ideale vacature er niet tussen? No problemo! We kunnen altijd goede mensen gebruiken. In een gesprek komen wellicht andere Flexpediaanse jobkansen aan het licht. Bel en vraag naar Linde via 06-83854385.

Maak kennis met de Flexpedianen. Superhelden die de wereld van flex willen veranderen

Xhevo
Software Developer
Clint
Lead Credit & Debt
Claire
HR Consultant

Wat wij je beloven

Flexpedia biedt jou een toffe werkplek, fijne collega’s, mooie doorgroeimogelijkheden en de Flexpedia bedrijfscultuur;  eerlijk en transparant waarbij we altijd dat extra stapje zetten voor onze klanten maar óók voor onze collega’s.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende