Clint

Clint

Debiteurenbeheerder

Hi! Ik ben Clint en werk sinds oktober 2020 bij Flexpedia als Debiteurenbeheerder. Ik was eerst accountmanager bij een reisorganisatie maar was opzoek naar totaal iets anders. Ik wilde een werkgever in een dynamisch werkveld, een werkgever die ambitie uitstraalt en mij uitdaagt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En dit is Flexpedia voor mij. Op papier waren Flexpedia en ik een match en in het echt zijn wij een perfecte match. Ik ben in contact gekomen met Flexpedia naar aanleiding van de vacature Junior Debiteurenbeheer op Indeed. Na mailen en er achteraan bellen werd ik uitgenodigd voor een gesprek en werd ik aangenomen.

 

Het inwerktraject wat volgde kan ik omschrijven met 3 woorden; duidelijk, leuk, uitdagend. Je leert het bedrijf, collega’s en uiteraard je eigen werkzaamheden kennen tijdens het inwerktraject. Iedereen laat je welkom voelen en is oprecht geïnteresseerd in je. Waardoor ik mij direct thuis en geaccepteerd voelde bij Flexpedia!

 

Als debiteurenbeheerder ben ik simpel gezegd er verantwoordelijk voor dat de facturen betaald worden. Natuurlijk komen hier veel meer werkzaamheden bij kijken dan alleen mailen of bellen naar een debiteur en te vragen wanneer de factuur betaald gaat worden. Er komt een stukje persoonlijk contact bij kijken, service die je dient te verlenen in allerlei opzichten. Ook interne communicatie met je collega’s en verantwoording afleggen zitten in mijn takenpakket.

 

Ik hou me vooral bezig met het benaderen van ‘probleem debiteuren’. Dit zijn debiteuren die meer aandacht vereisen wegens het uitblijven van betalingen. Tijdens dit proces ga ik opzoek naar de reden van het uitblijven van betalingen. Wat is de reden waarom er niet betaald wordt? Wat is er nodig om de facturen betaald te krijgen? Hoe kunnen we dat realiseren?

 

Werken bij Team Finance en in het bijzonder Team Debiteurenbeheer is uitdagend, dynamisch, afwisselend en leerzaam. Geen één dag is hetzelfde. Op bijvoorbeeld de maandag draai ik rapportages, dinsdag heb ik een vergadering waarin van alles wordt besproken, op de woensdag hebben we ervoor gezorgd dat een aantal debiteuren die moeten betalen, hebben betaald. En op de vrijdag snacken we met alle collega’s tijdens de lunch waarna we de week afsluiten en ons voorbereiden op de nieuwe week! Tevens biedt Flexpedia mij de kans om mezelf te ontwikkelen door middel van een opleiding of bepaalde extra verantwoordelijkheden te krijgen.

Webdesign & Onderhoud: WO Lease