Lotte

 

Lotte

HR manager

Hi! Ik ben Lotte en werk sinds januari 2022 bij Flexpedia als HR manager. Ik heb altijd in de Flex branche gewerkt! Via Bart, één van de oprichters van Flexpedia, kwam ik bij Flexpedia terecht. Toen ik hier op kantoor kwam voor het sollicitatiegesprek hing er een leuke sfeer. Iedereen was druk aan het werk maar er was toch ruimte om met mij een gesprek aan te gaan.

 

Toen ik bij Flexpedia startte voelde ik meteen dat er ruimte was voor eigen projecten. Niet alleen maar standaard vaste taken maar juist veel diversiteit in mijn werkzaamheden. Mijn verantwoordelijkheden en taken bestaan uit: werving en rekrutering, personeelsadministratie, interne communicatie, begeleiding bij sociale inspectie, maar ook exitgesprekken en outplacement. En nog veel meer!

 

Ik heb nog een maand samengewerkt met mijn voorganger. Wat superfijn was! Ik kreeg hierdoor goed overzicht in taken. Ook waren er een aantal bakje koffie momenten ingepland. Hierdoor leerde ik de Flexpedianen snel kennen. Ik kreeg vanaf de start vertrouwen dus mocht al een hele hoop zelf doen en mijn eigen draai aan geven.

 

Wat mijn werk vooral leuk maakt is de verantwoordelijkheid die ik krijg en de projecten die ik zelf mag ontwikkelen en uitvoeren.